siege auto طريقة عمل السمك السنجاري .

الأحد، 15 أبريل 2012

طريقة عمل السمك السنجاري .


المقادير 
  ك _ سمك بوري .......؛
   4 _ فصوص ثوم ....؛ 
6 _ معالق كبيرة من عصير الليمون ....؛
وتضاف كميه من الكرفس والكسبرة والفلفل الحارحسب الرغبة .
وبصله مفرومة _ وفلفل رومي بالوانه مقطعه ومهروسه جيدا .
ملح وفلفل.
طريقة التحضير
ينظف السمك جيدا ويفتح من الظهر 
يتبل السمك جيدا بالليمون والملح ؛ويقطع البصل والفلفل الي اجزاء صغيرة وتوضع باقي المكونات داخل السمك .
يوضع السمك في ورق حراري بعد التتبيل ؛   
نضع باقي المكونات تحت وفوق السمك بعد تجهيز الوعاء ودهنه بالزيت ثم نضعه في الفرن لحين النضج ....
والف هنا.



السمك السنجاري .
siege auto

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق