المقادير ك _ سمك بوري .......؛ 4 _ فصوص ثوم ....؛ |
6 _ معالق كبيرة من عصير الليمون ....؛ وتضاف كميه من الكرفس والكسبرة والفلفل الحارحسب الرغبة . وبصله مفرومة _ وفلفل رومي بالوانه مقطعه ومهروسه جيدا . ملح وفلفل. |
طريقة التحضير
ينظف السمك جيدا ويفتح من الظهر
يتبل السمك جيدا بالليمون والملح ؛ويقطع البصل والفلفل الي اجزاء صغيرة وتوضع باقي المكونات داخل السمك .
يوضع السمك في ورق حراري بعد التتبيل ؛
نضع باقي المكونات تحت وفوق السمك بعد تجهيز الوعاء ودهنه بالزيت ثم نضعه في الفرن لحين النضج ....
والف هنا.
![]() |
السمك السنجاري .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق